069 054 322

069 054 323

Opustite se uz Jadransku obalu: Život bez Briga

  • 10 mjeseci ranije
  • 0
3e536784ff844240f86e6ac61892b3a9

Crna Gora: Oaza Luksuza i Investicija u Nekretnine

Crna Gora oduševljava svojom prirodnom ljepotom i sunčanim vremenom tokom cijele godine. Ovdje možete uživati u udobnosti i bezbrižnosti, bilo da posjetite ovu zemlju zimi ili ljeti. Crna Gora vam pruža jedinstveno iskustvo uživanja u vinu tokom doručka, ručka ili večere, dok možete uživati u čarobnom ukusu citrusa ili muškatnog oraščića pre nego što zaronite u duboki san.

Ovo je jedna od najsigurnijih zemalja na svetu, gde prirodna ljepota prelazi sve granice. Od svježeg vazduha četinarskih šuma do boja tirkiznog mora i prirodnih čuda, Crna Gora je jedinstvena u svakom pogledu. Ova zemlja ne zaostaje ni po luksuzu ni po obilju usluga odmarališta u odnosu na analogne destinacije duž Ligurske obale ili u Monaku.

Crna Gora vas poziva da usporite i uživate u svakom trenutku. Ovdje ćete naći svjetski poznate centre za mentalno zdravlje, luksuzne spa hotele, prelijepe parkove, plaže i mediteransku kuhinju koja će oživjeti vaša čula. Za održavanje kondicije, možete isprobati teniske terene, golf igrališta u Portomontenegru, beskrajno plivanje u moru, akva aerobik i široku ponudu Wellness Resort hotela sa terapeutskim tretmanima.

Nakon posjete ovom rajskom mestu, uvijek ćete poželeti da se vratite i razmislite o investiranju. Kombinacija visokog kvaliteta i besprekorne usluge omogućava vam da zaboravite na stres dinamičnog svijeta i otvara nove mogućnosti za vašu produktivnost. Možda ćete željeti da ostanete i postanete dio ovog jedinstvenog svijeta sa izvanrednom ekologijom i klimom, investirajući u nekretnine u Crnoj Gori kako biste ostvarili siguran prihod. Svake godine, sve više investitora iz zemalja kao što su Ujedinjeni Arapski Emirati, Kina, Amerika i Rusija ulaže u Crnu Goru.

Jedinstveni Luksuz i Priroda

Svake godine, Crnu Goru posjeti više od milion turista. Prema statistici agencije Monstat, 2021. godine je više od 1,67 miliona turista uživalo u ovim ljepotama, a čak 32,6% njih su bili gosti iz Srbije, dok su 12,9% dolazili iz Bosne i Hercegovine, ostali su stizali iz različitih evropskih zemalja. Najveći broj turista boravio je u obalnim gradovima, čineći 90% ukupne posjete.

Šta privlači turiste iz celog sveta u ovu jedinstvenu destinaciju? Dolaze ovdje da prošetaju među vekovnim maslinama, istraže arhitekturu iz 16-19 veka i uživaju u opuštanju u luksuznim vilama sa tradicionalnim kamenim zidovima. Crna Gora slavi spor tempo života, gde se pojam “polako” znači ne žuriti nigdje. Možete opušteno provoditi vreme na plaži, uz bazen ili šetajući obalom.

Takođe možete posjetiti ekološke farme, vinarije i istražiti bogatu kulturu i tradiciju Crne Gore. Agroturizam postaje sve popularniji među turistima, a prve eko farme već otvaraju vrata za goste. Posjeta jedinstvenom i dubokom kanjonu reke Tare u Evropi je nezaboravno iskustvo.

Jedinstvene Ponude Luksuznih Apartmana

Crna Gora nudi širok spektar luksuznih apartmana u kompleksima poput Duklei, Tre Canne, Porto Montenegra, Portonovi, što će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje tokom boravka u Crnoj Gori. S ovim impresivnim pogledima, razvijenom infrastrukturom, mogućnošću šopinga i vožnje privatnom jahtom, svaki gost će napustiti ovu destinaciju sa osmjehom na licu.

Popularni gradovi za odmor uključuju Budvu i gradove u Budvanskom primorju, kao što su Risan, Perast, Tivat i Herceg Novi, gdje se nalaze luksuzne turističke vile sa pogledom na Boku Kotorsku.

Sigurna Investicija u Nekretnine

Ako razmišljate o investiranju u nekretnine u Crnoj Gori, razmislite o našem popisu isplativih investicionih projekata za 2022-2023. Investiranje u luksuzni smeštaj garantuje stabilan prihod tokom cijele godine, privlačeći turiste i porodice iz celog svijeta. Važno je napomenuti da naša agencija nudi širok izbor nekretnina – od useljivih i renoviranih do projekata u izgradnji, sa povoljnim cijenama po kvadratnom metru i niskim porezima. Sve cijene su navedene u evrima i bitkoinima.

Prednosti za Investitore

Od 2020. godine, crnogorsko tržište nekretnina bilježi porast interesovanja stranih investitora iz zemalja kao što su Amerika, Ujedinjeni Arapski Emirati, Turska, Rusija i drugih evropskih zemalja. Razlozi za to su brojni, uključujući rastuće interesovanje turista za prirodne ljepote, blagu klimu i mogućnost plivanja u moru tokom cijele godine. Prihod od iznajmljivanja nekretnina u Crnoj Gori doseže 12% godišnje. Cijene luksuznih stanova porasle su za 40% do kraja 2021. godine, a potražnja za iznajmljivanjem nekretnina takođe je značajno porasla u prvom kvartalu 2022. godine.

Kada investirate u nekretnine u Crnoj Gori, dobijate sledeće benefite:

  1. Boravišne dozvole za celu porodicu

  2. Minimalni porez na dohodak i PDV od samo 3% i 21%

  3. Mogućnost otvaranja bankovnog računa u lokalnim bankama

Zakoračite u svijet luksuza i investicija u Crnoj Gori i iskoristite ove jedinstvene prilike. Kontaktirajte naše stručnjake za besplatne konsultacije i saznajte više o sticanju boravišnih dozvola za sebe i svoju porodicu prilikom kupovine nekretnina.

Priključivanje raspravi

Compare listings

usporedi