069 054 322
069 054 323

Viber / WhatsApp

069 054 322
069 054 323

068 064 321

067 239 808

067 239 808

Vile 1133m2, Budva – PRODAJA

  • €3,000,000

Izdvojeni detalji

ID nekretnine: KU39
  • Vila
  • Vrsta nekretnine
  • 1133
  • m2

Opis

Prodaju se luksuzne, moderno opremljene vile, sagrađene od savremenih građevinskih materijala, smještene u zatvorenom stambenom kompleksu koji se nalazi u mjestu Komoševina, u Budvi. Kompleks je rađen čistim modernim linijama, savremenim dizajnom gdje se spajaju elegancija i povučenost.

Vile su južno orjentisane iz kojih se pruža fenomenalan pogled na pejzaž mora, ostrvo Sveti Nikola, plažu Mogren, Stari grad i cijelu Budvansku rivijeru.

U sklopu kompleksa nalazi se bazen i terasa sa ležaljkama, koji su namjenjeni za odmor, sunčanje i uživanje.

Ulazi u objektima organizovani su sa sjeverne strane objekata i povezani su međusobnim stepeništima i prolazima koji se spajaju na zajedničkom platou, odnosno parking prostoru.

Kompleks ima privatni prilaz, obezbjeđen rampom, koji vodi do privatnog parkinga sa više parking mjesta.

U sklopu kompleksa nalaze se dva objekta u nizu. U prvom su smještene vile A i B, dok je u drugom vila C uklopljena u teren ispod gornjih vila tako da ravna krovna terasa predstavlja nastavak prostora ispred gornjih vila sa uklopljenim bazenom. Takođe u kompleksu postoji i apartman za poslugu i zaposlene u kompleksu, smješten u podrumu objekta vila A i B, koji ne remeti privatnost budućih korisnika vila, a ista pozicija mu omogućava brz i lak pristup svim vilama ovog kompleksa. U kompleksu postoje i dvije zajedničke prostorije, od kojih je jedna namijenjena za skladištenje bazenske tehnike, a druga služi kao magacin za mobilijar.

Vile A i B

Površina vile A – 364m2

Površina vile B – 331m2

Podrum je zamišljen kao prostorija za zabavu i opuštanje. Sadržaj tog prostora je šank sa mini barom i vinotekom, kino sala i prostor za igru bilijara.

U suterenskom dijelu objekta smještene su po tri komforne sobe, dva kupatila, sauna, tehnička prostorija u kojoj je smješten centralni bojler za snabdijevanje komplet vile toplom vodom kao i stepenište koje vodi u podrumsku prostoriju. U jednoj sobi postoji zasebno kupatilo a korisnici ostale dvije sobe i saune koriste zajedničko kupatilo. Suterenskom prostoru se prilazi direktno sa platoa, na kome se nalazi bazen, ili unutrašnjim stepeništem sa prizemlja objekta.

Etaža prizemlja pored glavnog ulaza sadrži veliki jedinstven prostor koji ima tri cjeline i to: dio za dnevni boravak, dio za trpezariju i dio za kuhinju. Iz trpezarije se izlazi na prostranu natkrivenu terasu, koja je ograđena staklenom ogradom čija providnost omogućava nesmetan pogled na more i iz same prostorije. Na ovoj etaži jedino su pregrađeni dio za vešeraj i toalet.

Na spratu se nalaze dvije sobe, međusobno, odvojene garderoberom. U sklopu veće sobe, koja ima izlaz na svoju terasu, postoje odvojeno kupatilo i garderober. Manja soba, takođe, ima svoje kupatilo, a zid prema moru kompletno je zastakljen tako da je pogled ka moru omogućen iz svake pozicije u sobi.

Vila C

Površina vile C – 438m2

U suterenskom dijelu objekta smještena je teretana, sauna, toalet, prostor sa tuševima i tehnička prostorija u kojoj je smješten centralni bojler za snabdijevanje komplet vile toplom vodom kao i stepenište koje vodi ka prizemlju.

Etaža prizemlja pored glavnog ulaza sadrži veliki jedinstven prostor, koji ima tri cjeline i to: dio za dnevni boravak, dio za trpezariju i dio za kuhinju. Iz trpezarije i dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu, koja je ograđena staklenom ogradom čija providnost omogućava nesmetan pogled na more i iz samih prostorija. Ova terasa je povezana tj. dio je prilaznog platoa koji je ograđen ali dozvoljava pristup bazenu susjednog objekta. Na ovoj etaži jedino su pregrađeni kuhinjski špajz i toalet.

Na spratu se nalaze tri sobe. Svaka soba ima svoju terasu, kupatilo i garderober. Sobe su hodnikom povezane sa izlazom na natkrivenu terasu, na kojoj se nalazi hidromasažna kada. Sa te terase se spoljnim stepeništem izlazi na veliku krovnu terasu i bazen na nivou suterena vila A i B.

ID nekretnine KU39

069/ 054-323

069/ 054-322

info@kvadratnekretnine.me

Kontakt informacije

Ponuda nekretnina
Kristina Remiković
  • Kristina Remiković

Raspitajte se o ovoj nekretnini

Slične nekretnine

Compare listings

usporedi
Kristina Remiković
  • Kristina Remiković