069 054 322

069 054 323

Trosoban stan 106m2, Zagorič– PRODAJA

  • €189,000

Izdvojeni detalji

ID nekretnine: TS29
  • Stan
  • Vrsta nekretnine
  • 3
  • Soba
  • 106

Opis

Prodaje se polunamješten trosoban stan 106m2, u naselju zatvorenog tipa- rezidencijalno naselje Zain Park.

Struktura: Prizemlje 54,08m2 : Dnevna soba i trpezarija, kuhinja, wc, Ostava, stepenište; Sprat 51,95 m2: Velika spavaća soba sa posebnim kupatilom, dvije spavaće sobe, kupatilo, hodnik i stepenište. Ispred i iza vile nalazi se ograđeno dvoriše koje pripada stanu kao i dva parking mjesta uz samu vilu.

Vila je na 2 nivoa/trosoban stan i ima 70m2 privatnog dvorišta. Orijentacija je  Jug – Sjever. U odnosu na sve ostale vile i stanove u Zain parku, u ovom stanu iz ponude urađen je premium nadogradnja i opremanje: premium podno grijanje -Warmup na prizemlju i to sa smart sistemom i wifi aktivacijom, mijenjana je  kompletna keramika, nova kvalitetnija vrata za sve prostorije, sanitarije, sprovedena struja za električne roletne, gazišta za stepenice i kompletna italijanska kuhinja Emmeti sa premium aparatima Electrolux.

Zain Park je diplomatsko naselje zatvorenog tipa sa 5.000m2 zajedničkog zatvorenog dvorišta. Nalazi se u jako mirnom i izolovanom naselju, na svega stotinak metar  od samog ušća rijeke Zete u Moraču, kao i drevnog grada Duklje. Kao vlasnici nekretnina u Zain Parku, ostvarujete razne pogodnosti. Osim privatnih dvorišta, u okviru kompleksa postoji i centralna zona, u kojoj se nalaze zajednički rekreativni sadržaji, koji će uljepšati boravak na otvorenom. Ovo je mjesto koje će vam pružiti osjećaj komfora, sigurnosti, ali i posebnosti. Visok nivo sigurnosti, obezbjeđenje i redovno održavanje, kao i potpuna privatnost, garantuju porodicama i pojedincima mjesto koje decenijama može biti ono što nazivamo domom. Pa ovaj stan sa sigurnošću možemo preporučiti velikim porodicama sa djecom.

U blizini se nalazi: park, marketi, vrtići, škole, restorani, kafići, park šuma Gorica i još mnogo toga. Centar grada je udaljen svega par minuta vožnje.

ID nekretnine TS29

Kvadrat nekretnine

+382 69/054-322

+382 69/054-323

info@kvadratnekretnine.me

Kontakt informacije

Ponuda nekretnina
Kristina Remiković
  • Kristina Remiković

Raspitajte se o ovoj nekretnini

Compare listings

usporedi
Kristina Remiković
  • Kristina Remiković