069 054 322

069 054 323

Plac 826 m2, Gorica C -Prodaja

  • €400,000

Izdvojeni detalji

ID nekretnine: KU13
  • Kuća, Plac
  • Vrsta nekretnine

Opis

Prodaje se plac sa porodičnom kućom u mirnom i elitnom naselju Gorica C.

Struktura kuće: Trosobna porodična kuća. Sa jako lijepom i prostranom terasom na ulazu. Iz hodnika ulazi se u dnevnu sobu i tri velike spavaće sobe. U sklopu dnevne sobe nalazi se prostorija sa šporetom na drva I ulazi se u veliku kuhinju koja ima ulaz u podrum i izlaz na zadnji dio kuće.  Veliki prozori i šporet na drva su samo jedan dio toplih i lijepih detalja koji nas vraćaju u vrijeme kada Gorica C nije bila toliko elitna i urbanizovana.

Zemljište: Urbanizovan plac, površine 703m2 (ukupno 826m2), u naselju Gorica C, u Podgorici. Maksimalna dozvoljena spratnost: Su+P+1+Pk. U listu nepokretnosti nisu evidentirani tereti i ograničenja. Posjeduje sve potrebne dozvole i elaborate.

Dvorište je ograđeno, posjeduje nekoliko pomoćnih objekata, zaseban ulaz i više parking mjesta. Nalazi se u blizini Britanske ambasade i Rumunske ambasade.

Mjesto je vrlo tiho i sigurno, kao takvo idealno za razna diplomatska predstavništva ili ambasade. Ušuškan uz brdo Gorica, plac je idealno povezan sa glavnim gradskim saobraćajnicama i putevima.

ID nekretnine KU13

Kvadrat Nekretnine

+382 69/054-322

+382 69/054-323

office@kvadratnekretnine.me

Kontakt informacije

Ponuda nekretnina
Kristina Remiković
  • Kristina Remiković

Raspitajte se o ovoj nekretnini

Slične nekretnine

Compare listings

usporedi
Kristina Remiković
  • Kristina Remiković